Examen

Vinden

U kunt bij de Cursusmakelaar kiezen uit meer dan 7.000 examens. Zoek eenvoudig het meest geschikte examen door gebruik te  maken van ons filtersysteem. Binnen het filtersysteem is er een optie waarmee u ook zoekwoorden kunt gebruiken. Klik hier voor uw examen keuze


Kies achtereenvolgens:

  • Examentype
  • Taal
  • Locatie
  • Maand
  • Aanvang
  • En het resultaat verschijnt wanneer u op de knop resultaat tonen klikt
Examentype
Taal
Locatie
Maand
Aanvang

Certificaat / Diploma / Branche

De overheid stelt steeds meer eisen aan bedrijven inzake veiligheid! Of het nu gaat om ZZPérs, Werkgevers als ook werknemers men is in veel gevallen verplicht aan bepaalde certificering op de werkvloer. Onderstaand vindt u toelichting over de verschillende type certificaat / diploma per branche of sector. Voor specifieke vragen kunt u altijd even contact met ons opnemen.


ATEXb EXAMEN

Het begrip ATEX behelst alle situaties waar een kans bestaat op gas- en stofontploffingsgevaar.

B-VCA EXAMEN

Als u leiding geeft aan mensen op een locatie waar VCA verplicht is, dient u de VCA VOL training en examen te volgen. Ook als ZZP-er dient u VOL VCA gecertificeerd te zijn. In alle andere gevallen volstaat Basisveiligheid VCA, ook bekend als B VCA.

GS EXAMEN

Het GS keurmerk staat voor “Geprüfte Sicherheit”. Dit strenge Duitse keurmerk staat al sinds 1977 garant voor een veilige werking van de producten, die eraan voldoen.

NENVOP EXAMEN

Het NEN 3140 VOP certificaat behalen. VOP certificaat. VOP staat voor Voldoend Onderricht Persoon. Het is een term die gebruikt wordt in de elektrotechniek, waar iedereen die met elektrotechniek werkt een VOP opleiding moet volgen om eenvoudige elektrische werkzaamheden uit te mogen voeren.

VIL-CVU EXAMEN

De VIL VCU cursus is bedoeld voor intercedenten en leidinggevenden die werkzaam zijn binnen een uitzendbureau en personeel leveren aan een VCA gecertificeerd bedrijf.

VWLD EXAMEN

Omschrijving c.q. toelichting voor dit examen volgt.